Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Lisa Dollé
Judoleraar A en 2e danhouder.

 

  • Nederlands kampioen judo 2013
  • Winnares van Espior toernooi 2014
  • 2e open Britisch judo 2018
  • Verschillende malen Noord-Hollands kampioen

Ik ben begonnen met judo toen ik 5 en half jaar was. Na een jaar of twee ben ik begonnen met judowedstrijdjes. Dat vond ik in het begin best lastig en ik won ook niet veel. Gelukkig vond ik de sport steeds leuker worden en maakte ik veel vriendjes op de judomat. Uiteindelijk begon ik het spelletje steeds beter te begrijpen en ging ik wedstrijdjes winnen. Dat leiden uiteindelijk in mijn grootste prestatie een Nederlands kampioenschap in 2013.

Naast de judosport, heb ik de opleiding bij het CIOS Haarlem gevolgd waar ik opgeleid ben tot judoleraar. Na de opleiding bij het CIOS ben ik nu bezig met de opleiding Pedagogiek bij het HBO te Amsterdam. Ik vind deze opleiding superinteressant en kan de opgedane kennis goed gebruiken tijdens mijn judolessen.

Wie helpt mij?

Bert Dollé
Judoleraar B en 3e danhouder.

 

  • Voorzitter van districtsbestuur Noord-Holland judobond Nederland tot maart 2023
  • Nationaal judoscheidsrechter tot juli 2023
  • Ambtelijk secretaris Nationale Gradencommissie Judo
  • District examinator 1ste, 2e en 3e Dan judo

Ik ben begonnen met judo toen ik 3 jaar was. Ik ging op judo, omdat mijn broer op judo ging en ik het allemaal heel interessant vond en ook mee wilde doen. Al snel ging ik ook wedstrijdjes doen, omdat ik het stoeien heel leuk vond. Ik ben actief wedstrijdjudoka geweest tot mijn 19de jaar, daarna moest ik helaas afhaken vanwege een enkelblessure. Nadat mijn dochters 3 en 5 waren was de keuze voor een sport niet zo moeilijk, dat werd uiteraard judo. Een sport die goed is voor je motoriek, weerbaarheid, sociale vaardigheden en discipline. Na een half jaartje op de bank te hebben gezeten om te kijken naar de trainingen van mijn dochters, begon het bij mij ook weer te kriebelen en heb ik het judo weer opgepakt. Na het behalen van het diploma Judojeugdleider, ging ik door met de cursus judoleraar A. Nu mag ik als trotse vader mijn dochter helpen bij haar judolessen, hoe mooi kan het zijn.

Wie helpt mij?

Bert Dollé
Judoleraar B en 3e danhouder.

 

  • Voorzitter van districtsbestuur Noord-Holland judobond Nederland
  • Nationaal judoscheidsrechter

Ik ben begonnen met judo toen ik 3 jaar was. Ik ging op judo, omdat mijn broer op judo ging en ik het allemaal heel interessant vond en ook mee wilde doen. Al snel ging ik ook wedstrijdjes doen, omdat ik het stoeien heel leuk vond. Ik ben actief wedstrijdjudoka geweest tot mijn 19de jaar, daarna moest ik helaas afhaken vanwege een enkelblessure. Nadat mijn dochters 3 en 5 waren was de keuze voor een sport niet zo moeilijk, dat werd uiteraard judo. Een sport die goed is voor je motoriek, weerbaarheid, sociale vaardigheden en discipline. Na een half jaartje op de bank te hebben gezeten om te kijken naar de trainingen van mijn dochters, begon het bij mij ook weer te kriebelen en heb ik het judo weer opgepakt. Na het behalen van het diploma Judojeugdleider, ging ik door met de cursus judoleraar A. Nu mag ik als trotse vader mijn dochter helpen bij haar judolessen, hoe mooi kan het zijn.